Slide 1
Servicii seo Local
Tu nu vrei mai mulți clienți?

Primele 3 pozitii din rezulatele cautarilor locale impart 70% din din traficul total. Tu pe ce pozitie te afli?

Shadow

Ce inseamna SEO Local?

Pentru a intelege mai bine ce inseamna si cui se adreseaza serviciile SEO Local, il luam ca exemplu pe Mihai si afacerea sa. Mihai are o frizerie in Bucuresti, in sectorul 6. Mihai vrea ca mai multi clienti sa intre in frizerie. Este de la sine inteles ca va dori sa atraga atentia clientilor din zona sa, din sectorul 6. Nu il va ajuta o prezenta directionata in Oradea sau Iasi de exemplu. Prin SEO local Mihai va obtine o vizibilitate mai buna pe raza sectorului 6 in cautarile online.

Primul pas va fi o analiza a activitatii, a prezentei online actuale si stabilirea unei strategii de promovare. Vom analiza cuvintele cheie potrivite afacerii, oportunitatea realizarii unui site in cazul in care acesta nu exista deja sau un audit al site-ului in cazul in care exista, analiza prezentei online si a prezentei pe retelele sociale. In baza rezultatelor acestui audit vom stabili o stategie de lucru.

Al doilea pas va fi implementarea stategie de dezvoltare SEO locale. Site-ul, daca exista, va fi monitorizat cu minim 3 unelte pentru a urmari imbunatatirea prezentei. Aceasta va contine crearea, optimizarea si adminimstrarea inregistrarii in hartile Google, optimizarea tehnica SEO a site-ului si a imaginilor si marirea numarului se link-uri catre site (Link Building).

Lunar se va intocmi un raport cu activitatea conform strategiei, cu imbunatatirile si cu interpretarea datelor din raport. Acest raport poate contine si o raportare – pozitionare fata de concurenta din zona.  Clientul va afla astfel stadiul si oportunitatile de dezvoltare a afacerii. 


Cauta-ne ca sa fii gasit!

Ne dorim sa ne spui cateva cuvinte despre afacerea ta, si despre cum ai vrea sa te ajutam. Scrie-ne si iti vom raspunde in cel mai scurt timp!